top of page
IMG_7140.JPG

Onze geschiedenis

Welkom in de wereld van functionaliteit en elegantie. Een paar jaar geleden ontstond tijdens een gedenkwaardige bruiloft het idee van een draadloze verlichtingsoplossing. Hoewel alles perfect leek, was het duidelijk dat er iets essentieels ontbrak: verlichting die gasten gemakkelijk naar hun parkeerplaats kon leiden, zonder afbreuk te doen aan de verfijning van het evenement.

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling zijn we verheugd om LitiConcept, ons vlaggenschipproduct, te introduceren. Het belichaamt onze visie van een subtiele maar noodzakelijke toevoeging om het succes van elke avond te garanderen. Onze draadloze lichtzuilen zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn en zijn gericht op een breed publiek, of het nu gaat om een bruiloft, receptie of ander feest.

LitiConcept is ontstaan uit onze passie en toewijding om een praktische en esthetische oplossing te bieden om uw speciale momenten te verlichten. Ontdek hoe ons product uw dierbare herinneringen echt kan verlichten en een vleugje verfijning aan elk evenement kan toevoegen. Ga met ons mee voor een lichtgevende ervaring die uw onvergetelijke avonden zal laten schitteren.

Het concept" ?

Ons product is geen lichtzuil.

Het is de homogene reeks onderling verbonden, gecontroleerde en dynamische lichtpunten die elke ruimte transformeren in een betoverende plek. En dit alles met groot gebruiksgemak. Ons doel is om deze unieke sfeer die LitiConcept helpt creëren met u te delen.

Laten we samenwerken

Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen werken.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Merci pour votre envoi !
bottom of page