top of page

Privacybeleid

1. Bescherming van uw persoonlijke gegevens

Bij LitiConcept nemen we de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus. Wij doen er alles aan om uw privacy te respecteren en de informatie die u ons verstrekt te beschermen. Wij verzamelen alleen persoonsgegevens die nodig zijn om onze diensten te kunnen leveren en gebruiken deze alleen voor specifieke doeleinden.

2. Waarom gebruiken wij uw persoonsgegevens?

Wij gebruiken uw persoonsgegevens om u de door u gevraagde diensten te leveren en om uw gebruikerservaring te verbeteren. Wij kunnen uw gegevens ook gebruiken om met u te communiceren, bijvoorbeeld om u op de hoogte te stellen van updates van onze diensten of speciale aanbiedingen.

3. Vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens

Wij delen uw persoonsgegevens nooit met derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang of openbaarmaking.

4. Jouw keuzes

U heeft het recht om te bepalen hoe wij uw persoonsgegevens gebruiken. U kunt op elk gewenst moment contact met ons opnemen om de verwijdering van uw gegevens aan te vragen of om u af te melden voor onze communicatie. Voor meer informatie over uw privacykeuzes kunt u ons volledige privacybeleid op onze website raadplegen.

bottom of page