top of page

Onze onderneming

LitiConcept is een technologiebedrijf gespecialiseerd in draadloze verlichtingsverhuur voor gesynchroniseerde en op afstand bestuurbare evenementen. Onze missie is het bieden van innovatieve oplossingen om aan de verlichtingsbehoeften van onze klanten te voldoen, met behulp van de nieuwste technologieën die op de markt beschikbaar zijn. We zijn gepassioneerd over wat we doen en streven ernaar om elke keer een superieure service te bieden.

Onze geschiedenis

LitiConcept is in 2015 opgericht door experts in licht- en communicatietechnologie. We zijn begonnen als een klein bedrijf met een grote visie: een revolutie teweegbrengen in de evenementenverlichtingsindustrie door een draadloze, gesynchroniseerde en op afstand bestuurbare oplossing aan te bieden. Sindsdien zijn we gestaag gegroeid en hebben we onze diensten uitgebreid om aan de behoeften van onze klanten over de hele wereld te voldoen. Tegenwoordig zijn we er trots op dat we tot de leiders in de evenementenverlichtingsindustrie behoren.

LitiConcept is opgericht door een team van professionals met een passie voor lichttechnologie en communicatie. We zijn ervan overtuigd dat onze expertise en toewijding aan innovatie ons in staat stelt onze klanten de beste diensten te bieden. Ons team van oprichters bestaat uit ingenieurs, ontwerpers en marketeers, allemaal toegewijd om van LitiConcept een wereldberoemd bedrijf te maken.

Ervaren leiderschap

bottom of page